VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1973
Woonoppervlakte: 38 m2
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Jachthavenweg 58 Bruinisse Schouwen-Duiveland

bovenwoning, appartement,

Wij bieden u te koop aan een leuk en instap-klaar appartement gelegen op een mooie plaats met uitzicht over het Grevelingenmeer. Het appartementencomplex is gelegen aan jachthaven van Bruinisse. Dus heeft u een zeil- of motorboot(je) hier liggen, is het ideaal om heerlijk dichtbij te kunnen overnachten. Of voor watersporter die ook wel eens vaste grond onder hun voeten willen hebben is dit een ideale woonruimte! Het appartement is ingedeeld met een keuken, badkamer, woonkamer met balkon en een vide met slaapkamer. Kortom alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf in het zonnige Zeeland.

Appartement

Wanneer u aankomt met de fiets of met de auto kunt u deze parkeren op de parkeerplaats aan de voorzijde van het appartementencomplex, deze is alleen toegankelijk voor bewoners van een appartement. Vervolgens stappen we de centrale hal binnen aan de westzijde, waar we via enkele trappen de tweede verdieping bereiken. Op deze verdieping ligt het appartement dat wij in de verkoop hebben, namelijk nummer 58.

Niveau 1

U stapt binnen in het gezellige appartement op nummer 58. Gelijk stappen we de open keuken binnen met aan beide zijden een keukenblok voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak en veel kastruimte. De keuken is afgewerkt in een lichte kleurstelling. Via een loopdeur stapt u de kleurrijk uitgevoerde badkamer in met wastafel, bad met douche en toilet. Terug in de keuken gaan we naar de gezellige woonkamer met zicht op de jachthaven en het Grevelingenmeer. Hiervandaan kunt u middels een loopdeur naar het balkon (6 m2) gelegen op het zuid oosten. S ’morgens kunt u hier genieten van een lekker zonnetje, maar tegen de tijd dat het te warm wordt verdwijnt de zon zodat u ook een beetje koelte in de schaduw heeft. Doordat het appartement op de hoek van het gebouw ligt heeft u ook mooi vrij uitzicht op de dijk. Weer terug in de woonkamer kunt u via een vaste open trap naar niveau 2.


Niveau 2

Via de bordestrap is de ruime slaapkamer van ca. 4.1 x 2,9 m1 te bereiken. De slaapkamer is ligt op de Vide boven de keuken en is voorzien van een Velux dakraam met een verduisteringsgordijn.


Bijzonderheden: Algemeen

Een gezellig hoek appartement op een leuke locatie. U heeft altijd vrij uitzicht op zowel de jachthaven als het mooie Grevelingenmeer. Een ideale stek voor liefhebbers van zon, zee en strand. Alle watersportvoorzieningen zijn op loopafstand van het appartement gelegen. De servicekosten via de vereniging van eigenaren (VVE) bedragen ca. 100 euro p.m. wat ondermeer wordt gebruikt voor: opstalverzekering, glasverzekering, algemene verlichting en reservering groot onderhoud. Het appartementencomplex (zoals eerder vermeld) heeft een eigen, beveiligde, parkeergelegenheid voor bewoners en ruim voldoende bezoekersplaatsen. Tevens is er een grote afsluitbare fietsenstalling aanwezig. Bouwjaar van het complex is 1973. De appartementen staan op erfpachtgrond. De erfpacht is nog tot 2048 afgekocht. Dit levert dus nog ruim 30 jaar geen extra kosten op.

Jachthaven Bruinisse

De jachthaven te Bruinisse is een moderne haven met afwisselende vaargebieden. Vanaf Jachthaven Bruinisse gelegen op het mooie eiland Schouwen Duiveland, zijn het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en het uitgebreide Zeeuwse vaargebied eenvoudig bereikbaar. In de onmiddellijke nabijheid van de haven aan het Grevelingemeer vindt u aantrekkelijke locaties voor wind- en kitesurfen, zwemmen, vissen en sportduiken, en uiteraard behoort ook een zwerftocht langs de Seven Sisters tot de mogelijkheden. Maar ook op het land kunt u vanaf Jachthaven Bruinisse alle kanten op. Per fiets of te voet kunt u in de omgeving genieten van de weidse Zeeuwse natuur en de schilderachtige vissersplaatsen. Op Jachthaven Bruinisse ontbreekt het u aan niets. Er is een café-restaurant voor drankjes, hapjes of een complete lunch of diner. Bij het snackluik kunt u terecht voor een snelle snackbar maaltijd. En wilt u zelf koken, dan gaat u voor uw boodschappen en diverse andere artikelen naar de goed uitgeruste supermarkt.